نقاشی درب چوبی بریانک, نجاری بریانک ,نقاشی درب چوبی بریانک, نجاری بریانک 09192074524-آقای بیوک خلیلی. در صد تخفیف بیمه رایگان,شبانه روزی کارگران مجرب,نقاشی درب چوبی محدوده بریانک, نجاری محدوده بریانک, نقاشی درب چوبی منطقه بریانک, نجاری منطقه بریانک,نقاشی درب چوبی, نجاری,تعمیر درب چوبی شرکت,تعمیر درب چوبی ادارات,تعمیر درب چوبی شرکت در بریانک,تعمیر درب چوبی ادارات در بریانک,تعمیر درب چوبی با نرخ اتحادیه ,نجاری در بریانک,نقاشی درب چوبی در بریانک,نقاشی درب چوبی منزل,نجاری منزل,نقاشی درب چوبی - رنگ آمیزی درب چوبی , نقاشی درب چوبی منزل در بریانک,
نقاشی درب چوبی و رنگ آمیزی درب چوبی ساختمان رنگ آمیزی درب های چوبی ساختمان درب ورودی-درب اتاق- درب سرویس- درب کمد و قرنیز چوبی - دکوراسیون- مبلمان- سرویس خواب و غیره به رنگ های خود رنگ ؛ عسلی؛ فندوقی؛ گردویی؛ ماه گونی؛ ونگیی؛ آلبالویی؛ سفیدپلی استر؛ سفیدصدفی؛ طلایی؛ طلایی چرم سیلر_ کیلر_ نیم پلی استر بابیش از۲۵ سال تجربه کاری کلیه کار به کارگاه رنگ کاری جهت رنگ آمیزی
۱- بارکردن دربها وشماره گذاری جهت نصب مجدد
۲- بتونه کاری بایدهمرنگ چوب ساخته شود
۳- ماشین پوست زنی باسمباده ۱۰۰_۱۲۰_۱۴۰ انجام میشود
۴- لرزانزنی جهت صاف بودن سطح چوب باسمباده ۸۰ و۱۰۰ اجرا میشود
۵- استرزنی طبق نمونه ای که انتخاب شده است درست وزده میشود
۶- سیلرپاشی جهت زیرسازی رنگ وپرکردن ریزه بافت چوب وجهت صاف بودن زیرکار اجرامی شود
۷- بتونه کاری مجدد کار باید بتونه همرنگ نوع رنگ درست شود
۸- سمباده زنی کار
۹- استرزنی مجدد کار
۱۰- همرنگ پاشی کار طبق نمونه ای که انتخاب شده است رنگ درست میشود
۱۱- کیلرپاشی کار
۱۲- سمبادزنی باسمباده۲۲۰ برای ازبین بردن زبری کار اجرا میشود
۱۳- پلی استر پاشی کار که لایه محافظت کننده کاروبراق یامات کننده کار
۱۴ نصب کار ساخت انواع در بها و طبقه بندی کمددیواری پذیرفته میشود
اگر تمایل به رنگ کردن درب منزل یا محل کارتان دارید، باید بدانید که رنگ آمیزی درب فلزی با رنگ کردن دیوار بسیار متفاوت است. قبل از اقدام به رنگ کردن باید کارهایی را روی درب انجام دهید. در این مطلب این کارها را به صورت خلاصه بیان می کنیم.
اگر بخواهید با استفاده از رنگ روغن درب فلزی را رنگ کنید. این عمل در سه مرحله صورت می گیرد:
در ابتدا برای رنگ آمیزی درب فلزی می بایست به وسیله سمباده زبر سطح درب را سمباده کشی کرد. بعد از این مرحله با استفاده از سمباده نرم روی درب فلزی را سمباده بکشید تا سطح درب به صورت کامل و یک دست صاف و صیقلی شود.
حتما بخوانید: چگونه درب آپارتمان را تمیز کنیم؟
در مرحله بعد از سمباده، همان گونه که بیان کردیم . مرحله استفاده از ضد زنگ است. این مرحله اهمیت زیادی دارد. چرا که اگر ضد زنگ را درست به کار نبرید به مرور درب شما زنگ می زند و نمای زشتی پیدا می کند.
ضد زنگی را که استفاده میکنید باید دارای کیفیت و غلظت مناسبی باشد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که مرحله ضد زنگ را دو بار باید انجام دهید. به این صورت که یک بار ضد زنگ بزنید و اجازه دهید تا خوب خشک شود و بعد برای بار دوم روی آن ضد زنگ بزنید.
مرحله سوم که مرحله آخر کار است، مرحله استفاده از رنگ اصلی می باشد. این مرحله هم دو بار باید انجام شود. به این ترتیب که رنگ اولیه یا رنگ آستر رقیق است. در ابتدا این رنگ را کاملا روی درب بزنید. دقت کنید که رد قلمو روی درب باقی نماند. بعد از این که رنگ آستر خشک شد. حالا از رنگ غلیظ و اصلی استفاده کنید. آن را با مقداری تینر مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند. و درب فلزی را کاملا رنگ کنید.
آموزش رنگ آمیزی چوب,رنگ کاری چوب,نقاشی چوب,طرحدارکردن چوب,رنگ آمیزی درب های قدیمی,کار با شابلون رنگ آمیزی چوب,مقاله های نقاشی چوب,فنی و حرفه ای,رنگ آکیزی ام دی اف,MDF,آموزش تصویری رنگ چوب,موج مصنوعی,لوازم نقاشی,چگونه چوب های قدیمی را رنگ آمیزی کنیم,رنگ آمیزی MDF,
رنگ موج مصنوعی رو به سه روش فوری، روغنی و خام برای دوستان توضیح بدم. در این مطلب قصد دارم به آموزش موج مصنوعی روغنی بپردازم پس با ما در ادامهی مطلب همراه باشید.
موج مصنوعی
بگذریم در این مطلب قصد دارم به آموزش موج مصنوعی روغنی بپردازم که هم برای دوستان حرفهای کار و هم عزیزان مبتدی انجامش میسر هست. فرض کنیم شما در منزل تون چند لنگه درب دارید که در گذشته رنگ روغنی پوششی سفید خورده و مثلاً زوار روی درب هم طوسی رنگ شده. شما الآن تصمیم میگیرید که این در رو از حالت یکنواختی در آورده و با انجام یک سری کارهای خاص، اون رو کاملاً بهصورت دربهای تمام چوب یا روکشی در بیارین…
قبل از هر چیز کار رو بررسی کنید درصورتیکه کار نیاز به تعمیرات نجاری داره یا میخواین قفل و دستگیره تعویض بشه این کارها رو انجام بدین تا بعد به مشکل برنخورین.
برای شروع ابتدا کل کار رو بهخوبی سنباده کاری کنید
در این آموزش ما از تکه تخته خرده چوبی (نئوپان) استفاده می کنیم که قبلا رنگ روغنی بر روی آن اجرا شده است..
ابتدا کل کار را یک بار سنباده کاری کنید تا رنگ رویه آماده پذیرش بتونه و رنگ های دیگر شود. برای این کار می توانید از سنباده ۲۲۰ استفاده کنید.
حالا در صورت نیاز کار را بوسیله بتونه سریشی بتونه کنید و بعد با یه سنباده ۲۲۰ تمام کار رو سنباده کنید..
حالا نوبت آستره بطور کلی در زمینه موج مصنوعی دو دسته رنگ وجود داره یکی خود رنگ و دیگری کارهای رنگی مثل گردویی فندقی ماهگونی ونگه و…
رنگ آستر ارتباط مستقیمی با رنگ نهایی داره یعنی اگه رنگ انتخابی گردویی باشه باید رنگ آستری هم تقریبا وانیلی رنگ باشه یا اگه خودرنگ مد نظرتون باشه باید رنگ آستری کرم روشن باشه که در این مدل رنگ، چوب روسی خودش بهترین راهنماست.
برای شروع ابتدا رنگ سفید روغنی مات( تأکید میکنم فقط رنگ مات چون رنگ براق قابل موج دهی نیست) را به تدریج وبه صورت قطره قطره با گل ماش روغنی ترکیب کرده تا به رنگ کرم مورد نظر برسیم. سپس رنگ رو رقیق کرده که باز هم استفاده از حلال مناسب بستگی به نوع ابزار کاربردی شما جهت اعمال رنگ داره (یعنی اینکه اگه از پیستوله استفاده میکنید رنگ بایست با بنزین رقیق بشه واگه از قلم مو یا غلطک استفاده میکنید حلالتون باید تینر روغنی باشه)
پس از اعمال رنگ بر روی کار باید صبر کنید تا رنگ کاملا خشک بشه که این مسأله بستگی به دمای محیط و حلال داره معمولا” رنگهای روغنی پس از ۲۴ ساعت کاملا” خشک میشن.
حالا با استفاده از یک سنباده ۲۲۰ کهنه یا سنباده ۴۰۰، سطح کار رو به آرامی سنباده کنید و با استفاده از فشار باد یا دستمال سطح کار رو تمیز کنید .
حال نوبت اصلی ترین قسمت کاره ایجاد نقش بر روی کار معمولا” بهترین رنگ برای انجام این کار شاپان قهوه ای است البته شما میتونین سه رنگ قرمز، مشکی و زرد روغنی رو با هم ترکیب کنین تا قهوه ای مورد نظر رو به دست بیارین. نتیجه این ترکیب عمر زیاد تری داره اما شاپان رنگ زیبا تری داره و کار باهاش راحت تره به این ترتیب که مقدار مثلا” ۲۰۰ گرم شاپان را با نیم لیتر بنزین مخلوط کرده و کاملا” هم بزنید. معمولا” شاپان خیلی دیر حل میشود .
پس از آماده سازی رنگ بوسیله یک دستمال پنبه ای سطح کار رو به رنگ آغشته کنید (جهت شاپان کاری هیچ دستمالی مناسب تر از پارچه های پنبه ای زیر پوشهای مردانه نیست چون در هنگام تولید توسط دستگاههای نساجی مثل کاردینگ و شیرینگ صد در صد پرز گیری میشه ) و اما بعد از آغشته کردن کل کار به شاپان ، با دستمال خشک دیگه ای سطح کار رو به نحوی پاک کنید که اثر بسیار ضعیفی از شاپان بر روی کار بمونه به این دلیل که هر چه شاپان کمتر روی کار باشه هم کار چرک نمیشه وهم موجها طبیعی تر و ظریف تر جلوه میکنه .
حالا با استفاده از شابلنهای موج مصنوعی که در تمام مغازه های رنگ فروشی موجوده و خیلی هم ارزون قیمته و کار باهاش هم خیلی راحته شروع به ایجاد موج بر روی سطح کار کنید . البته از قلم مو هم میشه استفاده کرد ولی نیاز به مهارت داره .
اگه در هنگام موج انداختن موج خراب شد ایرادی نداره دوباره از نو موج بندازید پس از اتمام این مرحله کار رو به مدت یک روز رهاکرده تا موجها کاملا”خشک و تثبیت شوند. البته دوستانی که به پیستوله ویا اسپری های کیلر روغنی دسترسی دارند میتونن مدت خشک شدن موج را دو ساعت لحاظ کنند و با استفاده از کیلر روغنی رنگ نهایی رو اعمال کنید و دوستانی که با قلم مو ویا غلطک میخوان کیلر بزنن، باید مقداری حوصله و آرامش به خرج بدن که به موجها آسیب نرسه.
.کیلر خودرویی یا روغن جلا چیست؟
ایجاد طرح چوب با شابلن موج مصنوعی
برای جلا بخشی به کارهای روغنی هرگز از روغن جلا استفاده نکنید و به جاش از کیلر روغنی اتومبیلی استفاده کنید اول اینکه از لحاظ شیمی تجربی رنگها کیلر روغنی ساختارش خیلی فنی وارگانیک تره دوم روغن جلا کار رو زرد میکنه در حالی که کیلر روغنی سفیده از لحاظ قیمتی هر دو یک قیمت دارند و مهمتر از همه کیلر روغنی از لحاظ استقامت دارای یازده ویژگی هست که در آینده براتون خواهم گفت ضمن اینکه دو روش دیگر موج مصنوعی را میگم .
کار با چوب به فضای نسبتا زیادی نیاز دارد؛ ابزار نجاری پر سر و صدا هستند و برش و پرداخت چوب گرد و غبار زیادی ایجاد مینماید. با توجه به این نکات فعالیت نجاری در محیط های مسکونی مناسب نیست و نمیتوان یک کارگاه نجاری کامل در خانه ایجاد نمود. اگر اصرار دارید کار نجاری را در خانه انجام دهید، بهتر است عملیات برش چوب را در کارگاه ها انجام دهید و سپس چوب های برش خورده را به خانه منتقل نمایید و یا به ساخت اشیای تزئینی چوبی در خانه بپردازید. هنرهای معرق و منبت کاری را نیز میتوان در فضای خانه انجام داد.
تعمیر لوازم چوبی و درب چوبی شکسته شده است در ابتدا باید سعی کنید که محل شکستگی را تمیز کنید تا متوجه شوید که چگونه باید آن را تعمیر کنید اما توجه کنید که در این حین قطعه از میز جدا نشود سپس دو سطح را به هم چسب بزنید و پس از مدتی به آرامی هر دو قطعه را به هم بچسانید تا چسب خشک شود.
اگر در منزل گیره فلزی داشته باشید بهتر است که دو تیکه را با گیره به هم بچسبانید در غیر این صورت می توانید دو تیکه چسب خورده را با طناب به طور ملایم به هم دیگر فشار دهید و پس از چند ساعت می توانید طناب را باز کنید این عمل باعث استحکام بیشتر محل تعمیر شما می شود.